Facebook

Activitats

December 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Excursions i rutes normals

Les activitats que us propsem des de EMBER, són sortides adreçades a totes aquelles persones que volen descobrir entorns salvatges i tranquils.

La diveritat de l'entorn ens permet fer caminades que s'adapten a grups que busquen una bona ruta, en quant a la llargada i dificultat, com a famílies que volen passar una jornada diferent i gaudir d'una excursió en un entorn de muntanya.

A la serra del Picancel, pujar al Serrat del Mitgdia, o al Salga aguda... amb unes vistes inmillorables sobre la serra del Catllaràs i els pobles de Vilada i Borredà.

A la mateixa serra del Catllaràs i envoltades per dominants fagedes, trobem una gran quantitat de rutes i zones interessants com el "Faig-i-branca"  amb els 1527m, o la preciosa "Font del bisbe" així com la serra de tubau, entre altres.

A la mateixa serra del Catllaràs i com a cim principal sobresurt el "Sobrepuny" amb els seus 1656 metres d'altitud, és el cim més alt de la zona i té una verticalitat imponent... el cap de Tastanós o l'esquena de l'ase, són els cims rocallosos de la zona i entre ells formen un cojunt del tot recomenable.

 

 

Al massís del Pedraforca podem pujar-hi pel conegut coll del verdet, però també tenim altres opcions ben interessants en aquest massís imponent i esectacular alhora.

Coneixe'l a través d'una ruta circular, pujar per la gran diagonal a la seva cara sud o des del poble Gòsol passant per la marcada enforcadura.

Totes elles són activitats ben interessants en una de les muntanyes més emblemàtiques de l'excursionisme català.

 

 

A la serra de Cadí, a part de la coneguda ruta circular "cavalls del vent", i trobem ascensions espectaculars en un entorn d'alta muntanya.

La serra Cabirolera, que amb els 2.606 metres d'altitud és el cim més alt del berguedà, el Comabona o la magnífica roca verda, entre d'altres.

Els empedrats, de visita obligada o pujar a les "Penyes altes" de 2.276 metres d'altitud per la canal de la serp, i baixant pel coll de Jou són activitats amb un encant molt especail, i que ens permetran disfrutar d'un ambient d'alta muntanya en el marc del parc natural del cadí moixeró.